Sikkerhedsskab

Montering af sikkerhedsskab

Hellerup Låse monterer fastboltede sikkerhedsskabe af topkvalitet. Besøg vores butik på Strandvejen 183, 2900 Hellerup eller kontakt os online. Så tager vi gerne en snak om dine behov.

Har du værdifulde dokumenter eller andre ejendele, som skal sikres mod indbrud? Med en løsning fra os kan du trygt vide, at dine værdigenstande er låst inde i et solidt sikkerhedsskab.

Det er vigtigt at kende til sine behov og krav for et sikkerhedsskab før man begiver sig ud i bestilling bestilling heraf. Det er en permanent løsning, som er designet til at holde i mange år. Derfor er det ekstra relevant, at få et sikkerhedsskab med nok plads og den rette funktionalitet. Vi har et bredt udvalg af sikkerhedsskabe til private, erhverv, offentlige og boligforeninger.

Løsninger der holder i mange år

Det er vigtigt for os, at du bliver tilfreds med dit sikkerhedsskab mange år frem i tiden. Vi lever nemlig af tilfredse og glade kunder. Derfor sætter vi barren højt med hensyn til kvaliteten af vores produkter samt monteringen.

Af tilbagevendende kunder bliver vi især rost for vores tårnhøje serviceniveau med kyndig rådgivning, der er til at forstå. Det er vi særligt stolte af. Hvad enten du møder os i butikken, eller kontakter os online, bliver du mødt af vores glade og dedikerede team. Med mere end 50 år i branchen tør vi godt påstå, at vi har styr på vores produkter. Hvad enten du skal bruge et sikkerhedsskab, brandskab eller noget helt tredje, kan du altid kontakte os. Vi rådgiver med udgangspunkt i netop dine behov.

Få et sikkerhedsskab der matcher dine behov

Har du brug for hjælp til at finde det helt rette sikkerhedsskab? Så tag endelig fat i os. Vi sidder klar besvare alle dine spørgsmål. Ring gerne på telefon 39 62 35 01, skriv til os på info@helleruplaase.dk eller udfyld kontaktformularen her på hellerup-laase.dk. Så vender vi straks tilbage med et uforpligtende tilbud, der passer til dine ønsker.

Du kan også besøge os i vores butik på Strandvejen 183, hvor du kan se nogle af vores produkter.

10 + 14 =