Boligforeninger

Vi er jeres boligforenings autoriserede, professionelle låse- og sikringspartner

Vi servicerer mange boligforeninger, både ejer, andel, leje og almen, og vi har en bred vifte af faste, tilbagevendende kunder, som roser os for vores høje serviceniveau og vores individuelle rådgivning – og dét er vi utrolig glade for. Vi lever nemlig af tilfredse kunder, og vi står klar til også at servicere og vejlede jeres forening. I vil opleve, at vi er pligtopfyldende og imødekommende, og så har vi ekspertisen, erfaringen og udstyret i orden.

Vi er fast låse- og sikringspartner for flere boligselskaber, herunder DAB, KAB, FSB, Datea, Herbo, Endrupborg Kollegiet m.fl. Vi har stor ekspertise i at servicere boligselskaber og -foreninger, og vi leverer skræddersyede løsninger, der matcher den enkelte forenings behov.

For flere af de boligforeninger, som vi servicerer fast, hjælper vi bl.a. med at installere nye låsesystemer i flyttelejligheder, udskiftning af eksisterende dørtelefonanlæg, installering af elektroniske låsesystemer, omlægning af nye nøgler i systemet, videoovervågning på fælles adgangsveje, opsætning af alarmer og meget mere.

Som din forenings partner på låse- og sikringsområdet, bringer vi vores erfaringer og ekspertise i spil, når vi rådgiver jer til de løsninger, der matcher jeres ønsker og behov bedst.

Vi kan bl.a. hjælpe med:

Brug for akut hjælp?

Vi er heldigvis kun et opkald væk, og vi står klar til at servicere dig, uanset om du er ny eller eksisterende kunde. Vores døgnvagttelefon er altid åben.

Døgnvagt