Sikkerhedsdøre

Vil I holde tyvene ude af jeres forening?

Sikkerhedsdøre er et effektivt værktøj til at forhindre ubudne gæster i foreningens lejemål, andels- eller ejerboliger. De fleste sikkerhedsdøre sikrer ikke kun beboerne mod indbrud, men holder samtidig også både brand og lyd ude. Den støjdæmpende effekt af sikkerhedsdøre er et ekstra plus i netop boligforeninger med løbende trafik i trappeopgangene, lige som sikkerhedsdøre er træk- og lugtisolerede med ekstra tætningslister.

Vi forhandler og opsætter godkendte sikkerhedsdøre af højeste kvalitet, der overholder gældende standarder og certifikater. Sikkerhedsdøre fås i forskellige sikkerhedsklasser, og I vælger derfor døre ud fra, hvor sikre I ønsker, at de skal være.

Både ejendommens hoveddør samt hoveddøren til de enkelte boliger er det første, som ejendommens gæster bliver mødt af, når de står foran opgangen, og mulighederne er mange, både hvad angår valg af overflade, farve og design, greb, karm, cylindre mv. Sikkerhedsdøre fås i et hav af designmæssige variationer, og vi rådgiver ud fra foreningens krav, ønsker og behov, så I får den løsning, der matcher jeres forening bedst.

Leverandør af ADLO sikkerhedsdøre

Vi samarbejder bl.a. med ADLO sikkerhedsdøre, som leverer de sikreste døre på markedet. ADLO sikkerhedsdøre er kendt for en konstruktion, der er udformet med perfektion. Sikkerhedsdøren består af dobbelte stålplader, der er svejset til stålrammen og efterfølgende beklædt med træ. Karmen er af dobbeltsidigt elektrolytisk forzinkning, der garanterer den bedste evne mod korrosion.
Både døre og karme er desuden beklædt med træ og kan designes efter eget ønske.

Vi har stor erfaring i at opsætte sikkerhedsdøre i boligforeninger, og vi ser frem til også at servicere jeres forening.

10 + 12 =