Om os

Din låsesmed siden 1931

Hellerup Låse har lige siden 1931 været tilstede lokalt i Hellerup – dengang havde vi dog forretning på Hellerupvej. Siden er vi flyttet til Strandvejen, hvor du også finder os i dag. Med overtagelsen af hjørnebutikken i 2018 fik vi udvidet pladsen til at boltre os på. Efter nænsom renovering af de originale og autentiske detaljer i en af Hellerups ældste forretninger, tør vi godt at prale med, at vi har en af Danmarks flotteste og hyggeligste låsebutikker. 

Eget værksted

Vores butik har eget værksted, hvorfra vi bl.a. tilbyder reparationer af gamle låsekasser, oplukning af låse, pengekasser og -skabe, omkodning af cylindere og hængelåse mv. Vi har udelukkende topprofessionelt udstyr – både på værkstedet og i vores varevogne. Vi går nemlig højt op i at levere den bedste kvalitet og service til dig som kunde.

Tårnhøjt, professionelt serviceniveau

Vi har mange tilbagevendende, gode kunder, som især roser os for vores høje serviceniveau. Det er vi glade for, for vi lever nemlig af tilfredse kunder. Derfor leverer vi altid et pænt, ordentligt og godt stykke arbejde, uanset om du møder os i butikken, på din arbejdsplads eller hjemme hos dig i privaten. Vi rådgiver og vejleder dig altid ud fra den bedste løsning, der matcher dine ønsker og behov. Vi overholder vores aftaler, rydder op efter os, og så vil du opleve, at vi altid møder dig med et smil og godt humør.

Vores team

David Topsøe-Keller er vores direktør og ejer. David overtog forretningen i 2011, men har forinden været ansat i Hellerup Låse i mere end 20 år som låsesmed. Det er David, som du møder i hjørnebutikken, og så er det også ham, du som oftest vil fange på telefonen, når du ringer til os.

Foruden David består vores fantastiske team af dygtige, faglærte montører, som alle har været i firmaet i mange år, og så selvfølgelig vores kontoransatte. Tilsammen har vi mere end 50 års erfaring i faget.

Vi er et solidt, loyalt og dedikeret team, som har et utrolig godt samarbejde og et rart arbejdsmiljø. Vi kan virkelig godt lide, det vi laver, og vi brænder alle for vores fag.

Vi har løbende haft lærlinge, og vi tager ansvar for fagets udvikling, når vi uddanner nye, dygtige og faglærte låsesmede.