Privat

Vi er din autoriserede, professionelle låse- og sikringspartner

Vi servicerer mange private kunder – både i vores butik på Strandvejen og i vores kunders private hjem. Vi har en bred vifte af faste, tilbagevendende kunder, som roser os for vores høje serviceniveau og vores individuelle rådgivning – og dét er vi utrolig glade for. Vi lever nemlig af tilfredse kunder, og vi står klar til også at servicere og vejlede dig. Du vil opleve, at vi er pligtopfyldende og imødekommende, og så har vi ekspertisen, erfaringen og udstyret i orden. 

Dét kan vi hjælpe dig med

Vi hjælper dig, når du skal have sikret din villa mod ubudne gæster, når du ønsker videoovervågning af din bolig, eller hvis du går og drømmer om keyless adgangskontrol. Vi opsætter godkendte sikkerhedsdøre i dit hjem, og så er vi din leverandør på alt lige fra pengeskabe og dørgreb til postkasser og nøglebokse. Vi forhandler et stort udvalg af produkter i vores butik på Strandvejen, hvor du altid er meget velkommen til at kigge forbi. Lær vores butik bedre at kende ved at læse med her.

Bliv klogere på vores services

N

Brug for akut hjælp?

Vi er heldigvis kun et opkald væk, og vi står klar til at servicere dig, uanset om du er ny eller eksisterende kunde. Vores døgnvagttelefon er altid åben.

Døgnvagt