Alarm

Beskyt din bolig med alarm

Ifølge data fra Det Kriminalpræventive Råd bliver der i gennemsnit begået tre indbrud i timen herhjemme. Størstedelen af dem sker i dagstimerne, og så er fredage og lørdage tyvenes foretrukne dage at begå indbrud på, foruden i ferier. Der er derfor god grund til at sikre din bolig mod ubudne gæster, og her er en alarm et effektivt værktøj.

Vi installerer og opsætter den alarm, som passer til såvel din bolig som dine krav og behov. Vi er eksperter på området, og det er en ydelse, som vi servicerer mange af vores kunder med.

Der findes utrolig mange forskellige alarmer, og mange af dem har flere funktioner, herunder rumføler, vibrationsføler og gardinføler, men også gasføler, vandføler og brandalarm. Vi tager en dialog om, hvad behovene er i din bolig, og så finder vi sammen den bedste løsning, som vi installerer og opsætter hjemme hos dig. Vi tester naturligvis systemet af, lige som vi oplærer dig i, hvordan systemet betjenes.

Vi er forhandlere af bl.a. Abus Smartvest alarmer til private hjem eller Jablotron alarmer til større ejendomme. De producerer begge alarmer af højeste kvalitet, der er nemme at betjene og har adskillige innovative funktioner, herunder bl.a. mobil- og web-app, hvorfra du kan til- og frakoble din alarm samt fjernstyre enheder eller apparater i din bolig.

Kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne for alarm hjemme hos dig. Vi ser frem til at servicere dig.

9 + 7 =