DoorDing

Innovativ videodørtelefon og adgangskontrol

DoorDing er en ny måde at tilbyde dørtelefoni og adgangskontrol på, og kombinerer moderne nøglehåndtering med en video-dørtelefon i en og samme app.

Med DoorDing erhverver du dig et dørtelefon-system der er tidssvarende, intelligent og samtidig billig i anskaffelse og løbende drift. DoorDing anvender helt nye teknologier baseret på en unik teknologi, så der både opnås en mere kosteffektiv løsning samtidig med, at der tilbydes langt mere avanceret funktionalitet.

DoorDing kan sættes op enkelt og billigt og dørtelefon panelet kræver ingen kabling. Desuden er DoorDing yderst billig at reparere hvis der skulle ske hærværk eller andre skader på systemet. Selve udstyret der styrer den elektroniske lås i døren, kan placeres skjult i enten teknikskab, depotrum eller andre steder hvor det er hensigtmæssigt at placere udstyret, blot der er netværksdækning og 230V til rådighed.

Enheden er således forbundet via mobilnettet og er udstyret med flere forskellige trådløse teknologier. Løbende vil der blive tilføjet nye enheder til produktsortimentet som udnytter disse.

Butikken Hellerup Låse
Bredt udvalg af pengeskabe
Butikken Hellerup Låse
Bredt udvalg af pengeskabe

Dørtelefonskiltet – Individuel design

DoorDing er en ny måde at tilbyde dørtelefoni og adgangskontrol på, og kombinerer moderne nøglehåndtering med en video-dørtelefon i en og samme app.

DoorDing leveres som udgangspunkt med et akryl skilt, som monteres direkte på væggen, har ejendommen andre ønsker til designet, kan DoorDing skiltet leveres i farven sort eller hvid, og kan envidere udstyres med logo hvis dette ønskes.

Skiltet kan desuden udstyres med designrammer for at opnå et andet udtryk ved indgangsdøren. Rammerne kan leveres i poleret rustfrit stål, farvede rammer, eller i eksklusiv poleret messing. Ønsker ejendommen at få skiltet monteret direkte på glasset, er dette muligt med folieskilte, som monteres indvendig eller udvendigt på glasset.

Disse fås ligeledes i enten sort eller hvid.

Med en DoorDing dørtelefon kan du åbne din opgang via en QR-kode.
DoorDing - nyskabende videodørtelefon og adgangsstyring.

Unikke Fordele med DoorDing

Bruger:

 • Frihed med digitale nøgler
 • Lås op ved hjælp af din mobiltelefon
 • Tryghed med 2-vejs video af hvem der ringer på
 • Tilføj nemt selv flere brugere
 • Berøringsfri interaktion
 • Tildel midlertidig adgang til gæster

Administrator:

 • Lav anskaffelsespris
 • Nem tilføjelse af nye beboere
 • Ledningsfri installation / Hurtig installation
 • Kræver ikke adgang til beboers lejlighed
 • Lav omkostning ved hærværk
 • Flot præsentation af værter/beboer ved indgangsdøren
 • Øger værdien af ejendommen med digital løsning
 • Administrator opnår besparelser med simpel håndtering af adgangen til ejendommen

Innovative funktioner og simpel anvendelse

DoorDing er baseret på et berøringsfrit skilt der sættes ved indgangsdøren og evt. andre døre i ejendommen der skal have en dørtelefonløsning. DoorDing er envidere den eneste løsning på markedet, som tilbyder berøringsfri interaktion. Værten eller beboeren kan altid se fra hvilket dørtelefonpanel der ringes på. Ligesom alle adgangsdøre kan styres direkte fra DoorDing appen.

Ved opkald fra den besøgende, bestemmer administrator om opkaldet skal gå til en gruppe eller alle personer skal stå på dørtelefonen. Opkald til gruppen vil gå igennem til den første der besvarer opkaldet. Skiltet er forsynet med en unik QR kode og NFC chip. Når en smartphone holdes op imod skiltet, åbnes dørtelefonpanelet på gæstens telefonen, og der fremkommer en liste over beboerne i ejendommen, som kan kontaktes med tale og video.

DoorDing er den eneste løsning på markedet som tilbyder tryghed med 2-vejs video, og både gæst og vært kan se og tale med hinanden. Systemet danner basis for en lang række avancerede tjenester, du kan f.eks. åbne døren for gæster selvom du ikke er hjemme, registrere hvem der giver adgang til ejendommen. Mange nye funktioner er under udvikling og bliver gjort tilgængelig i systemet løbende. Med DoorDing kan du som tilvalg også sende en digital nøgle med midlertidig adgang til din ejendom.

Du kan vælge om det skal være en sms, med en “one click” nøgle, som åbner døren når der trykkes på knappen, eller du kan vælge en midlertidig pinkode, som skal angives når man scanner skiltet. Funktioner som f.eks. finder anvendelse hos den lokale sportsklub, som har mange medlemmer eller gæster der skal have adgang. Mulighederne er mange med DoorDing, kontakt os i dag for at høre mere om DoorDing, og om hvorfor dette skal være jeres næste adgangsløsning.

DoorDing til virksomheden eller kontorhotellet

Overvejer din virksomhed at få adgangskontrol, er DoorDing en effektiv måde at få styr på medarbejdernes adgang til virksomheden, samtidig er det kun den enkelte medarbejder der forstyres, når der er besøg fra gæster eller leverandører m.fl. Den relevante medarbejder kan let åbne døren for gæsten, uagtet hvor medarbejderen befinder sig.

DoorDing kan også tilbyde at vise interaktive kort, som kan hjælpe gæsten videre uden at forstyrre medarbejderne. Ligesom det er muligt at føre gæsten ind på virksomhedens hjemmeside for at finde mere information. Med den virtuelle receptionist vil DoorDing også kunne betjene dine gæster, eller viderestille opkald til en bemandet reception som eventuelt befinder sig på en anden lokation, eller i et decideret callcenter. Med DoorDing installeret øger du værdien af din ejendom, da administrationen gøres markant lettere end ved tradtionelle løsninger. Udgiften ved hærværk på dørtelefonpanelet reduceres til et minimum.

Når kontorhotellet installerer DoorDing, vil det frigive receptionisten fra sin kontorstol. Og vil samtidig bidrage med, at administrationen af lejerne gøres betydelig lettere og hurtigere, end ved distribution af gammeldags nøgler eller brikker. Administrator kan let definere perioden, som den digitale adgang er aktiv i og ved udløb, vil adgangen blive fjernet, og lejers navn vil forsvinde fra dørtelefonpanelet helt automatisk.

Ejendomsadministration

Som ejendomsadministrator vil tilføjelsen af DoorDing til ejendommene kunne bidrage til at øge værdien af den samlede ejendomsportefølje. Med DoorDing installeret, vil ejendomsadministratoren opleve at omkostningerne til administration af adgang til ejendommene bliver reduceret betydeligt. Og behovet for håndtering af fysiske nøgler eller brikker vil være ikke eksisterende.

Samtidig vil evt. udgifter til reparation efter hærværk eller almindelig vedligehold også være reduceret til et absolut minimum. DoorDing løsnigen har en lang levetid, da der ikke er nogen elektronisk hardware som bliver forældet.

Systemet baserer sig på brug af folks egene telefoner, og vil kun blive bedre hver eneste gang brugerne får nye telefoner. Dermed undgår DoorDing løsningen at blive forældet, og kan problemfrit anvendes i mange år frem.

DoorDing kan personliggøres for den enkelte lejer, og kan flot præsenter lejers navn eller logo, direkte på gæstens telefon. Samtidig åbner det også op for muligheden, at give informationer direkte på dørtelefonen, f.eks. i form af et link til en hjemmeside, kontaktinformationer eller
andet.

Ved behov for håndværkerhjælp i ejendommene, kan der via DoorDing systemet, fremsendes en digital nøgle via SMS til den foretrukne håndværker. Nøglen kan programmeres til at virke i en specifik periode og annulleres automatisk når perioden udløber.

DoorDing skaber samtidig værdi for den enkelte lejer, ved at kunne tilbyde let administration af adgang til ejendommen, samtidighed med at skabe tryghed med 2-vejs video så lejer altid kan se hvem der gives adgang til.

Skriv til os

Har du spørgsmål du mangler svar på? Tøv ikke med at skrive til os. Udfyld formularen her, så vender vi retur hurtigst muligt.

Bemærk: Vi holder sommerferielukket i uge 29, 30 & 31