Sikkerhedsdøre

Vil du sikre din arbejdsplads mod ubudne gæster?

Sikkerhedsdøre er et effektivt værktøj til at forhindre ubudne gæster på din arbejdsplads. De fleste sikkerhedsdøre sikrer dig ikke kun mod indbrud, men holder samtidig også både brand og lyd ude.

Vi forhandler og opsætter godkendte sikkerhedsdøre af højeste kvalitet, der overholder gældende standarder og certifikater. Sikkerhedsdøre fås i forskellige sikkerhedsklasser, og du vælger derfor dør ud fra, hvor sikker du ønsker, at den skal være.

Hoveddøren er det første, som dine kunder og samarbejdspartnere bliver mødt af, når de står foran din ejendom, og mulighederne er mange, både hvad angår valg af overflade, farve og design, greb, karm, cylindre mv. Vi rådgiver dig ud fra dine ønsker, krav og behov, og vi hjælper med at finde den løsning, som er det bedste match til din ejendom.  

Leverandør af ADLO sikkerhedsdøre

Vi samarbejder bl.a. med ADLO sikkerhedsdøre, som leverer de sikreste døre på markedet. ADLO sikkerhedsdøre er kendt for en konstruktion, der er udformet med perfektion. Sikkerhedsdøren består af dobbelte stålplader, der er svejset til stålrammen og efterfølgende beklædt med træ. Karmen er af dobbeltsidigt elektrolytisk forzinkning, der garanterer den bedste evne mod korrosion.
Både døre og karme er desuden beklædt med træ og kan designes efter eget ønske.

Kontakt os for en uforpligtende snak om dine krav og behov til din nye sikkerhedsdør. Vi ser frem til at servicere dig.

14 + 11 =