Mekanisk sikring

Til Døren

Dørgreb
Vores dørgreb er fra anerkendte producenter, så funktionalitet og sikkerhed, er i top. Vi leverer og monterer alle former for håndtag og hjælper gerne med fremskaffelse af arkitekttegnede og mere specielle modeller.

Oplukning
Vi tilbyder oplukning af døre, døgnet rundt. Vores låsevagt kører hele døgnet og tilbyder professionel hjælp til private og erhverv. Har du tabt din nøgle eller er den måske blevet stjålet, så du ikke kan komme ind, kommer vi hurtigt og yder den fornødne hjælp. Hvis der har været indbrud, er det vigtigt at du kontakter en professionel låsesmed, som kan efterse og sikre din bolig. Vi anbefaler at du efterfølgende omkoder eller udskifter dine låse, så der ikke igen kommer ubudne gæster.

Sikkerhededøre
Vi samarbejder med ADLO sikkerhedsdøre. De leverer de sikreste døre på markedet og er kendt for en konstruktion med perfektion. Sikkerhedsdøre består af dobbelte stålplader, svejset til stålrammen, hvorefter den er beklædt med træ. Karmen er af dobbeltsidigt elektrolytisk forzinkning der garanterer den bedste evne mod korrosion. Døre og karme er beklædt med træ og kan designes efter eget ønske. Sikkerhedsdøre fås i forskellige sikkerhedsklasser, og hvilken du skal vælge afhænger af, hvor sikker en dør du ønsker.

Omkodning
Rent teknisk foregår omkodning af låse ved, at man udskifter stifterne i cylinderen, til en anden længde som er tilpasset en ny nøgle og dermed er den eksisterende nøgle ubrugelig. Vi anbefaler omkodning af låsene, hvis man har bortkomne nøgler enten tabte eller stjålne.

Låse
Vi leverer alt indenfor låse og låsesystemer og fører udelukkende anerkendte mærker, som lever op til aktuelle anbefalinger og forsikringskrav. Som tommelfingerregel anbefaler vi at låsecylindere udskiftes, hvis de er mere end 10 år gamle. Hvis du er i tvivl om sikkerheden i din bolig, anbefaler vi, at du får lavet et gratis sikkerhedstjek, hvor ejendommen besigtiges for fremadrettet sikring.

Låsesystemer
Med et låsesystem, får du fuld kontrol over, hvem der har adgang til hvilke døre. Du kan nøjes med en enkelt nøgle og slipper dermed for det store nøglebundt.

Låsesystemer kan øge sikkerheden betydeligt, uanset om det er et mekanisk eller elektronisk låsesystem.

Elektronisk låsesystem, er låse som er blevet kodet elektronisk. De åbnes ved at anvende adgangskoder, brikker eller adgangskort. Elektroniske låsesystemer giver mulighed for adgangskontrol. Lideledes kan man se hvilke personer der kommer igennem, da hver kode, brik eller adgangskort, har sit eget ID. Elektroniske låsesystemer kan udbygges. Du omkoder selv og laver selv nye ”nøgler” på få minutter.

Nøgler
Nøgler er ikke bare nøgler! Der findes mange forskellige typer, kvaliteter, sikkerhedsniveauer og priser. Hvilke nøgler du skal vælge afhænger flere faktorer. Vi hjælper selvfølgelig gerne med råd og vejledning. Vi har et stort udvalg af nøgler som er robuste og forsikringsgodkendte. Her blandt andet RUKO og MUL-T-Lock

 

Vindue/Terrassedørs låse.

 

Nødudgang og panikbeslag

 

Sikkerhedsgitre og Stænger

 

Sikkerhedsskabe.