Mul-T-Lock

Mul-T-Lock

Mul-T-Lock Innovativ låsesikring.

Mul-T-Lock er et af de førende selskaber på verdensplan indenfor udvikling og produktion af cylindre og låsesystemer til såvel private hjem som virksomheder og højsikkerheds områder som bank og forsvar.

Cylindre og nøgler udfordres daglig af semi professionelle kriminelle verden over, erfaringer fra hele verden samles løbende i Mul-T-Locks udviklingsafdeling, disse erfaringer samt en meget innovativ udviklingsafdeling er med til at bevare Mul-T-Lock låse & systemer som nogle af de sikreste i verden.

Mul-T-Lock nøgler/cylindre kendetegnes blandt andet ved de forskellige patenterede 2 sidede nøgler og cylindre med 10 stifter eller mere der med en helt særlig opbygning udgør en høj sikkerhed mod piratkopiering og opdirkning.

Erfaringerne fra de meget forskellige klimaforhold som låsesystemerne er monteret i verden gør samtidig Mul-T-Lock cylindre og nøgler til nogle af de mest driftsstabile.
Mul-T-Lock er 100% ejet af ASSA Abloy koncernen og et af de få låseprodukter som forhandles i hele verden. Mul-T-Lock sælges i mere end 70 lande og er igennem mere end 10 år installeret i Danske hjem og virksomheder.

Mul-T-lock platforme. Mt5.

MT5 ®, den nye generation af High Security cylinder platform, er Mul-T-Lock nyeste svar på behov og ønsker hos millioner af kunder over hele verden. Gennem at lytte til vores markeder, og udnytte årtiers knowhow og innovation, har vi skabt en avanceret løsning – designet til at imødekomme det stigende sikringsbehov hos det 21. århundredes forbrugere.

MT5 er Mul-T-Locks nye tiltag der imødekommer de stadig stigende krav til låsesikkerhed over hele verden og repræsenterer den nye generation af mekanisk nøglesikkerhed.

“Dual locking”
MT5 har udover en ny konfiguration af den verdenskendte teleskopstift teknologi (5+5) et ekstra låsepunkt med en verdenspatenteret ALPHA springfjeder i nøglen der udløser en spærremekanisme i cylinderen når nøglen er korrekt på plads.
MT5 systemets nøgler er patenteret indtil 2025 og yderligere beskyttet mod kopiering via en sikret nøgleskæremaskine der kun kan skære MT5 nøgler ved opkobling til en dedikeret pc med Mul-T-Lock MasterPiece software eller ved at køre et nøglesystems ID kort med magnetstribe igennem maskinen.

Den nye MT5 platform omfatter flere låsemekanismer:

  1. En ny konfiguration af Mul-T-Lock teleskopisk pin teknologi (MT5 ®)
  2. En ny patenteret Alpha Springfjeder, et mobilt element placeret på spidsen af nøglen, der udløser en særlig spærremekaniske i cylinderen når nøglen er i sin korrekte position
  3. Adgangsbegrænsninger igennem forskellige varierende notgange i nøgler og cylindre

Derudover kræver nøgleskæring en dedikeret computerstyret nøgleskæremaskine KC5 der sammen med et særligt systemberegningsprogram kan skære systemnøgler eller præsentation af et ID kort hvor magnetstriben skal køres igennem KC5 nøgleskæremaskinen.
Disse forhold giver millioner af mulige kombination og samtidig en meget høj sikkerhed imod utilsigtet kopiering af nøgler

MT5 er testet efter hårdeste internationale standarder, Europæisk EN1303, SKG og Israelsk standard, mv. og er i 2012 blevet registreret hos Forsikring & Pension i Danmark i den højeste klasse (Grade 2-6)

 

Classic Pro.

Classic.

Mul-T-Lock High Security cylindre har en speciel teleskopisk tilholderstift mekanisme med 5 interne og 5 eksterne stifter, både den interne og den eksterne stift skal lille i linje for at cylinderens trommel kan drejes.

De patenterede Mul-T-Lock stifter har en speciel struktur der når de møder de speciel skårne nøgler skaber en næsten perfekt sfærisk form der gør at cylinderen er meget driftsstabil.

En løbende udvikling i stifter der er bagud kompatibel sikrer at cylindrenes sikkerhed imod opdirkning og bankenøgler mv. holder trit med tyvenes efteruddannelse.

Interactive.

Det Interaktive system kombinerer den specielle teleskopiske tilholderstift mekanisme og særlige funktioner fra Classic systemet med en fjederbelastet stift i cylindertromlen der producere en “virtuel kombination ‘ når nøglen der har en flydende stift sættes i låsen.
Systemet er solgt i begrænset omfang i Danmark og lagerføres i et begrænset sortiment.

Avanceret nøgleskæring.

KC 5 Intelligent nøgleskæremaskine

KC5 er Mul-T-Lock’s perfekte værktøj til den moderne låsesmed på udkig efter nye faglige horisonter. Computerstyret, intelligent og automatisk.

Denne elegante maskine imødekommer behovene hos alle kunder, store som små, fra enkelte ordrer til omfattende

projekter, der kræver kompleks sikkerheds løsninger – og det endda på tværs af nøgleplatforme.

Automatisk

  • Kalibrering ved hver opstart
  • Skæring af nøgler fra systemberegningsprogram
  • Gravering i nøgler fra systemberegningsprogram
  • Skæring af nøgler via magnetstribe på magnetkort (MT 5)
  • Skæring af Interactice & Classic nøgler
Kompatibel med alle Mul-T-Lock cylinder platforme, herunder banebrydende MT5®, tilbyder KC5 cut-to-code kapaciteter baseret på magnetkort aflæsninger, samt centrale mærkningsfunktioner og brugervenlig software.

Det hele styres med et web-baseret maskinstyringssystem, specielt udviklet af Mul-T-Lock, og giver denne smarte maskine avancerede konfigurations-, godkendelses- og vedligeholdelses-kapaciteter.

Cylindere

Mul-T-Lock ® producerer et bredt sortiment af cylindre, der adresserer de stadigt stigende behov for sikkerhed i institutioner, virksomheder og beboelse over hele verden.

Fremstillet af materialer af høj kvalitet, er vores cylindre bygget til døre, skabe, skuffer, salgsautomater og øvrige anvendelsesområder hvor sikkerheden skal være i top.

I overensstemmelse med nogle af verdens mest krævende internationale standarder og dedikeret til at gøre patenteret låsesikring en højprioritet, er Mul-T-Lock cylindre blevet valgt af millioner af kunder i næsten 100 lande, der alle søger en virkelig fremragende sikringsløsning.

Mul-T-Lock cylindre passer ind i låse fra mange af verdens førende producenter, herunder: ASSA ®, Miwa ®, Schlage ®, Weiser ®, Fichet ®, Vachette ®

Mul-T-Lock cylindre findes i mange modeller og fås til næsten alle kendte låsekasser.
Dobbelt cylinder som passer til Ruko og ASSA låsekasser.
Euro dråbecylinder som passer til internationale / euro låsekasser.
Rund cylinder til gammel Ruko låsekasse.
Sikkerhedscylinder til Ruko og ASSA låsekasser.

Hængelåse

Danmarkspremiere på WatchLock!

WatchLock GPS

WatchLock er en unik kombination af en højsikkerheds hængelås, GPS lokaliseringssystem og et mobilbaseret kommunikationsmodul, der giver real-time beskeder om begivenheder og geografiske oplysninger via e-mail, sms og web-baseret software.

Via sms eller e-mail og web applikation, er du i stand til at få rapporter for:

N
Pre-registrerede “Jeg er i live”, eller sporingsbeskeder
N
Åbning / Lukning advarsler
N
Placering (herunder i / ud af “geo hegn”)
N
Manglende rapportering efter foruddefineret skema
N
Lavt batteri / batteri skal udskiftes
N
“Angreb” mod enheden

Mul-T-Lock hængelåse og beslag – når værdierne skal sikres bedre.

Hockey Puck lås – Velegnet til specialtransport  

Beslag med skjult montering

G Serien –
Hængelåse i hærdet boron stål

Hængelås med PVC vejrkapsling –
Modstår al slags vejr
Hængelås – i hærdet stål
Bøjlebeskyttelse – Udført i støbejern

Service

Vores service standarder er lige så høje som vores tekniske standarder og ydeevne.
Først og fremmest fordi vores produkter er lavet af mennesker til, mennesker, for at give dem en følelse af tillid til sikkerheden i deres hjem og virksomhed.
Vi kan godt lide at tænke på vores service som en kæde som tjener kunden i hvert led undervejs fra distributøren til låsesmeden til den endelige forbruger.

Vores mål er tilfredshed i hver fase:

Distributørerne ved at de sælger enestående produkter udvalgt af millioner af brugere over hele verden.

De ved at Mul-T-Lock ® service aldrig er længere end et telefonopkald væk, og har et personligt forhold til Mul-T-Lock repræsentanter.

Endvidere kan de stole på rettidig levering.

Låsesmede har gavn af faglig uddannelse, som – takket være Mul-T-Lock ergonomiske design – som regel er kortvarig og enkelt.

Slutkunder ved, at deres lås er understøttet af en forpligtelse til kompetent og hurtig service, så deres sikkerhed aldrig kompromiteres.

Produkter

Mul-T-Lock fremstiller cylindre, låse, hængelåse, multi-point låse, elektromekaniske cylindre og låse, maskiner, hovednøgle systemer, software og centrale klippesystemer.
Mul-T-Lock produkter opfylder amerikanske, , EU og andre store globale standarder, herunder UL, CEN, VDS, SKG, CPC, IS og A2P.

Processer

Mul-T-Lock produktionsprocesser overholder SI ISO 9001:2000, SI ISO 14001 (global miljøforvaltning kvalitet), og SI OHSAS 18001 (arbejdsmiljø) standarder.
Mange af virksomhedens produkter er fremstillet på Mul-T-Lock’s egne specialmaskiner, i en løbende indsats for at maksimere processtandarder og effektivitet.

Service

For at fremme høje standarder for produktservice og tilgængelighed, markedsfører Mul-T-Lock sig over hele verden via salgskanaler i USA, Canada, Storbritannien, Frankrig, Argentina, Den Tjekkiske Republik, Italien, Tyrkiet, Belgien og Afrika.

Mul-T-Lock’s kundekreds omfatter distributører, OEM’er, låsesmede og slutbrugere, og på hvert niveau, støtter Mul-T-Lock salg med hurtig, professionel service.